mott-ó

"Mert kell valaki, akihez beszélsz. Mert kell egy másik: mások ellen. Ne áltasd magad! Ennyi az egész. De ez - eltéphetetlen."

Vasfog



CriticalMass 2008.04.20.

Muzsikaszó

Hangok

  • angyalka: hajrá, hajrá! A cél szentesíti az eszközt! :) én örülök mindannak amit leírtál! le van szarva ki m... (2008.11.03. 17:01) holnaptól
  • Dankó Jankó: Sz. Csak legenda volt; nem hittél benne, így az árnyak között maradt, magányosan. De amikor már ... (2008.09.28. 10:23)
  • dzsumi: jó újra ilyet olvasni Nálad :) (2008.09.17. 11:16) most van néha
  • jantu: :)))))) (2008.09.09. 11:28) most van néha
  • angyalka: jaj de jó! na végre! :) örülünk! (2008.09.08. 20:21) most van néha
  • Utolsó 20

Szavak

Címkefelhő

2008.11.28. 16:31 - jantu

az anyám sírva hívott fel ma délután. nincs jól. már 15 éve nincs jól, ahogy apám sem, ahogy a házasságuk sem. a helyzet egyre durvább. tönkretették magukat, tönkretették a házasságukat, az öcsémet, az egész életüket megkeserítették. én persze a kellő távolság miatt (időben és térben ugye) már nem haragszom rájuk. de szívszorító látni és hallgatni ami történik. annyi köztük a felgyűlt feszültség, annyi a keserűség, hogy már régesrégen el kellett volna válniuk. akkor talán még lett volna lehetőség újrakezdeni. de mostmár késő. és anyám becsületére legyen mondva, ő legalább próbál változtatni. csak ugye ha megkapargatod a nagy kondér szar felszínét, hama kiderül, hogy ott egy egész kondérnyi bugyog alatta.... és most meglátta szegénykém, és halálra van rémülve. apám pedig már túlságosan megmerevítette magát ahhoz, hogy képes legyen szembenézni bizonyos dolgokkal. tulajdonképpen, csúnyán szólva, a halálba üldözik egymást, és a kérdés csak az, melyikük "győz" a végén. mi pedig végignézhetjük a műsort. és öcsémnek persze esélye nincs normális párkapcsolatra ilyen mintával. én magam nyolc éve küzdök, még talán épp időben menekültem el ez elől, de neki sokkal nehezebb lesz. amúgy sem annyira karakán, mint én, sokkal visszahúzódóbb, begubózóbb ember, ez sem véletlen ugye. a zenék, amiket ír, mindent elmondanak. feszült zakatolás az egész, és még szerencsés, hogy ki tudja adni magából valahogy. szerencséjére túl értelmes ahhoz, hogy mondjuk mások péppé verésével vezesse le a benne gyülemlő feszkót. a szüleim pedig emberi roncsok egy nehezen fenntartható álomvilágban, egy rémálomvilágban, és valami baszottul szar érzés, hogy nem tudok rajtuk segíteni. ők tudnak csak magukon, ha akarnak. és ha képesek rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://jantu.blog.hu/api/trackback/id/tr41793323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása