mott-ó

"Mert kell valaki, akihez beszélsz. Mert kell egy másik: mások ellen. Ne áltasd magad! Ennyi az egész. De ez - eltéphetetlen."

Vasfog



CriticalMass 2008.04.20.

Muzsikaszó

Hangok

  • angyalka: hajrá, hajrá! A cél szentesíti az eszközt! :) én örülök mindannak amit leírtál! le van szarva ki m... (2008.11.03. 17:01) holnaptól
  • Dankó Jankó: Sz. Csak legenda volt; nem hittél benne, így az árnyak között maradt, magányosan. De amikor már ... (2008.09.28. 10:23)
  • dzsumi: jó újra ilyet olvasni Nálad :) (2008.09.17. 11:16) most van néha
  • jantu: :)))))) (2008.09.09. 11:28) most van néha
  • angyalka: jaj de jó! na végre! :) örülünk! (2008.09.08. 20:21) most van néha
  • Utolsó 20

Szavak

Címkefelhő

bal-esetek

2008.11.17. 17:30 - jantu

Címkék: kép cigi cica news j világgámegy

jaj annyiminden van megint.

mégisénköltözöm, megkellírnomaszakdogám.... elmegyek most végre pár nap szabira, hogy éljek, még mindig nem dohányzom...

és ami a legborzalmasabb, hogy drága Marcim szombat délelőtt eltűnt. no meg is lett vasárnap este, és mint kiderült, kiesett a 4. emeleti erkélyről... hála égnek szemtanúbácsi elmondta mi történt, és merre menekült ezek után, így egy autó alól halásztam ki olajfoltosan, véresen. doktornéni szerint stramm kiscica, foga tört le, meg az egyik lába el, de csak kicsit és be is forr magától. éjsazkára azért benntartották, de ma reggel hazavihettem. ilyen esendőnek és hálás tekintetűnek nem is láttam még szegénykémet.

ennek köszönhetően alig aludtam a hétvégén, és arra gondoltam, hogy milyen lehet, amikor valakinek a gyerekével történik ez, hogy eltűnik, és nem tudja mi lehet vele... hát ennél borzalmasabbat el sem tudok képzelni. beleőrülnék.

türelmetlen is vagyok. mennék már lakni J-hez, akarom vele az életet. meg nem is jó mostmár így lenni, hogy érzem, ahogy számolja a napokat mindenki, hogy mikor már el....

A bejegyzés trackback címe:

https://jantu.blog.hu/api/trackback/id/tr48774009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása