mott-ó

"Mert kell valaki, akihez beszélsz. Mert kell egy másik: mások ellen. Ne áltasd magad! Ennyi az egész. De ez - eltéphetetlen."

Vasfog



CriticalMass 2008.04.20.

Muzsikaszó

Hangok

  • angyalka: hajrá, hajrá! A cél szentesíti az eszközt! :) én örülök mindannak amit leírtál! le van szarva ki m... (2008.11.03. 17:01) holnaptól
  • Dankó Jankó: Sz. Csak legenda volt; nem hittél benne, így az árnyak között maradt, magányosan. De amikor már ... (2008.09.28. 10:23)
  • dzsumi: jó újra ilyet olvasni Nálad :) (2008.09.17. 11:16) most van néha
  • jantu: :)))))) (2008.09.09. 11:28) most van néha
  • angyalka: jaj de jó! na végre! :) örülünk! (2008.09.08. 20:21) most van néha
  • Utolsó 20

Szavak

Címkefelhő

levelem

2008.12.23. 13:32 - jantu

Címkék: kép levél másvilág

Kedves Jézuska!

A Mikulásnak már egyszer írtam még gyerekkoromban, de most Neked írok, mert ez fontos.

Kérlek szépen, add meg, hogy boldog legyen a karácsony, hogy sikerüljön önfeledten ünnepelnem egy másik családdal, hogy Jé, és a többiek örüljenek az ajándéknak, hogy a szüleim ne veszekedjék át az egész karácsonyt, és hogy velük is nyugiban tudjunk ünnepelni. Add, hogy Marcikám ne szedje szét a lakást, míg távol vagyunk, hogy essen a hó, és járjon a busz-vonat, ami innen oda visz minket. Add, hogy ne hízzak túl sokat a folyamatos zabálástól, valamint ne szedjünk be újabb betegségeket, sem számottevő halláskárosodást ne szenvedjünk a minket váró temérdek metál (és egyéb) koncert közben, után. Add, hogy legyen boldog az újév, hogy legyenek boldogok minazok, akiket szeretek. 

Komolyabbra fordítva a szót, add, hogy Jével mindig így, sőt csak ennél jobban szeressük egymást, hogy legyen munkánk, amit szeretünk, legyen otthonunk, egészségünk. Add, hogy legyen erő ahhoz, hogy mindannyian hűek legyünk önmagunkhoz, hogy jó, és igaz döntéseket hozzunk, hogy soha meg ne alkudjunk. Add, hogy anyukám meggyógyuljon, és adj neki erőt az előtte álló óriási feladatokhoz, és adj apunak is, hogy megfelelően tudjon majd cselekedni, ha eljön az idő. Add, hogy Rita boldog legyen Mackókával, hogy Mamaboszi ott a távolban is szerencsés legyen, add, hogy a kornélkül végre sikeres legyen, hogy azok, akikre csak gondolok, de nem írom le a nevüket, azok is mind boldogok legyenek, hogy Angyalka újján jövőre már gyűrű csillogjon, hogy Babszem kisfia egészségesen és akadálymentesen jöjjön a világra. 

Add, hogy legyen erőm mindig azt tenni, amit a szívem súg, segíts, hogy a soksok törekvésem az egészséges élet felé meghozza gyümölcsét, és adj erőt, hogy Jét is rávegyem erre ;). Add, hogy legyen nekem is családom, de olyan, amire vágyom, nem csak olyan, ami kényszerből van, add, hogy legyenek barátaim, de ne sok, hanem inkább értékes és megbízható - továbbra is kérnék szépen egy barátnőt -, hogy ezt miképp oldod meg, azt rádbízom, csak adj hozzá látást, hogy észrevegyem, kik azok, akik igazán azok. Add, hogy lediplomázzak végre, hogy azt tehessem, amihez értek, amire vágyom, hogy ne kelljen megalkudnom, se nélkülöznöm. Add, hogy legyen erőm kiállni magamért, és azokért, akiket szeretek, add, hogy a jót lássam, és az adjon erőt, add, hogy tanuljak meg nem-et mondani, amikor arra van szükség, hogy ne legyek mártír, de legyek megbocsájtó és önzetlen.

És ha nem túl nagy kérés, adj egy fényképezőgépet is.

Köszönöm, hogy meghallgattál.

jantu

 

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jantu.blog.hu/api/trackback/id/tr23838375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása